Vesti

 • Završna priredba generacija 2018/2019.godinu - vrtić Adaland

  01.06.2019
  Kao i prethodnih godina, naše predškolce smo ispratili na završnoj priredbi. U subotu 01.06.2019.godine predškolska grupa izvela je pozorišnu predstavu Čarobnjak iz Oza. Ukupno 25 predškolaca našeg vrtića briljiralo je na sceni, dok su mlađi drugari iz ostalih vrtićkih grupa svojim plesnim tačkama dali divan uvod za predstavu vrtića.

  Mi smo vrtić na Novom Beogradu, mesto gde je zabavno odrastati!

 • Najnovije vesti
  • Mali Veliki Ljudi
   29.03.2023

   Organizacija za pomoć i brigu o deci sa posebnim potrebama \'\'maliVeliki ljudi\'\' danas je posetila našu ustanovi sa ciljem da nas obaveste o uspešnosti akcije Sanke Deda Mraza i da nam uruče Zahvalnicu za saradnju i učešće u njihovim akcijama. Hvala svim našim roditeljima što podržavaju akciju i svake godine pomognu da se svako dete u domu u Srbiji obraduje novogodišnjim paketićem.

  • Pozorište lutaka Pinokio
   17.03.2023

   Pozorište Pinokio @pozoriste.lutaka.pinokio ugostilo je naše mališane, a sve u organizaciji @maja_peron_9_i_tri_cetvrtine Hvala

  • Poseta Pet centru
   23.02.2023

   Divni zaposleni @petcentarsrbija ugostili su naše Kolačiće i odgovorili na sva njihova pitanja vezano za kućne ljubimce. Pokazali su nam šta je sve potrebno da naš ljubimac bude srećan. Hvala na gostoprimstvu!