Vesti

 • Upis za školsku 2020/2021.godinu u Predškolsku ustanovu BEOGRAD je počeo

  15.06.2020
  Ukoliko ste zaiteresovani za upis vašeg deteta u vrtić ili jaslice PU ADALAND koji se nalazi na Novom Beogradu kontaktirajte nas. Dogovorićemo sastanak na kome možete dobiti sve važne informacije o upisu, adaptaciji, možete pogledati prostor vrtića. Dobrodošli!

  Naš vrtić ima licencu Ministarstva (verifikovan je) i počinjemo desetu godinu rada sa decom. Upis je uz subvenciju grada Beograda U radnoj 2020/2021.godini planirana je realizacija programa rada u dve jaslene i četiri vrtićke grupe. Grupe su male a deca su raspoređena u skladu sa svojim uzrastom i sposobnostima. Pozovite nas i zakažite individualni razgovor kako biste dobili više informacija o upisu u vrtić. Mi smo vrtić na Novom Beogradu, mesto gde je zabavno odrastati!

 • Najnovije vesti
  • Mali Veliki Ljudi
   29.03.2023

   Organizacija za pomoć i brigu o deci sa posebnim potrebama \'\'maliVeliki ljudi\'\' danas je posetila našu ustanovi sa ciljem da nas obaveste o uspešnosti akcije Sanke Deda Mraza i da nam uruče Zahvalnicu za saradnju i učešće u njihovim akcijama. Hvala svim našim roditeljima što podržavaju akciju i svake godine pomognu da se svako dete u domu u Srbiji obraduje novogodišnjim paketićem.

  • Pozorište lutaka Pinokio
   17.03.2023

   Pozorište Pinokio @pozoriste.lutaka.pinokio ugostilo je naše mališane, a sve u organizaciji @maja_peron_9_i_tri_cetvrtine Hvala

  • Poseta Pet centru
   23.02.2023

   Divni zaposleni @petcentarsrbija ugostili su naše Kolačiće i odgovorili na sva njihova pitanja vezano za kućne ljubimce. Pokazali su nam šta je sve potrebno da naš ljubimac bude srećan. Hvala na gostoprimstvu!