Vesti

 • Škola plivanja u vrtiću!

  16.04.2019
  U saradnji sa školom plivanja SwimGym vrtić ADALAND organizovao je školu plivanja za svu zainteresovanu decu. Deca vrtićkih grupa će u pratnji svojih vaspitača dva puta nedeljno na časove plivanja.

  Škola SwimGym nalazi se na Novom Beogradu, teritorijalno nam je jako blizu, pa se na čas i sa časa brzo vratimo organizovanim prevozom. Deca svih vrtićkih grupa iz ADaland vrtića će, kao i prethodnih godina kroz igru i zabavu naučiti osnove plivanja, oslobodiće se straha u vodi i uživati u zajedničkim aktivnostima. Mi smo vrtić na Novom Beogradu, mesto gde je zabavno odrastati!

 • Najnovije vesti
  • Mali Veliki Ljudi
   29.03.2023

   Organizacija za pomoć i brigu o deci sa posebnim potrebama \'\'maliVeliki ljudi\'\' danas je posetila našu ustanovi sa ciljem da nas obaveste o uspešnosti akcije Sanke Deda Mraza i da nam uruče Zahvalnicu za saradnju i učešće u njihovim akcijama. Hvala svim našim roditeljima što podržavaju akciju i svake godine pomognu da se svako dete u domu u Srbiji obraduje novogodišnjim paketićem.

  • Pozorište lutaka Pinokio
   17.03.2023

   Pozorište Pinokio @pozoriste.lutaka.pinokio ugostilo je naše mališane, a sve u organizaciji @maja_peron_9_i_tri_cetvrtine Hvala

  • Poseta Pet centru
   23.02.2023

   Divni zaposleni @petcentarsrbija ugostili su naše Kolačiće i odgovorili na sva njihova pitanja vezano za kućne ljubimce. Pokazali su nam šta je sve potrebno da naš ljubimac bude srećan. Hvala na gostoprimstvu!