Vesti

 • Prolećni upis je počeo!

  07.03.2021
  Pozovite nas, informišite se, rezervišite mesto za vaše dete na vreme!

  Sa početkom proleća simbolično počinje i upis dece u vrtić i jaslice. Posebno je primetno interesovanje za upis u jaslene grupe. Pozovite nas da čujete kakve smo pogodnosti pripremili za ovaj prolećni upis! Mi smo predškolska ustanova na Novovm Beogradu, imamo jaslice, vrtić i pripremni predškolski program. Desetogodišnje iskustvo je iza nas, mnogo spremnih prvaka i zadovoljnih roditelja. Pozovite nas i saznajte više!

 • Najnovije vesti
  • Mali Veliki Ljudi
   29.03.2023

   Organizacija za pomoć i brigu o deci sa posebnim potrebama \'\'maliVeliki ljudi\'\' danas je posetila našu ustanovi sa ciljem da nas obaveste o uspešnosti akcije Sanke Deda Mraza i da nam uruče Zahvalnicu za saradnju i učešće u njihovim akcijama. Hvala svim našim roditeljima što podržavaju akciju i svake godine pomognu da se svako dete u domu u Srbiji obraduje novogodišnjim paketićem.

  • Pozorište lutaka Pinokio
   17.03.2023

   Pozorište Pinokio @pozoriste.lutaka.pinokio ugostilo je naše mališane, a sve u organizaciji @maja_peron_9_i_tri_cetvrtine Hvala

  • Poseta Pet centru
   23.02.2023

   Divni zaposleni @petcentarsrbija ugostili su naše Kolačiće i odgovorili na sva njihova pitanja vezano za kućne ljubimce. Pokazali su nam šta je sve potrebno da naš ljubimac bude srećan. Hvala na gostoprimstvu!