Vesti

 • Školski pribor za Svratište za decu Beograd

  09.10.2017
  Dečja nedelja u Adaland-u

  Povodom obeležavanja Dečje nedelje, deca, roditelji i zaposleni iz našeg vrtića prikuljali su školski pribor za decu iz Svratišta. Prikupili smo sveske (106), lenjire (23), hemijske olovke (61), grafitne olovke (63), drvene bojice (368), flomastere (252), voštane bojice (140), rezače (39), gumice (53), tempere, makaze, šestare, pernice (14), kao i 5 komada rančeva za školu. Zahvaljujemo se svim roditeljima i zaposlenima koji su učestvovali u akciji.

 • Najnovije vesti
  • Upis za školsku 2019/2020.godinu u Predškolsku ustanovu BEOGRAD je počeo
   20.06.2019

   Ukoliko ste zaiteresovani za upis vašeg deteta u vrtić ADALAND kontaktirajte nas. Dogovorićemo sastanak na kome možete dobiti sve važne informacije o upisu, adaptaciji, možete pogledati prostor vrtića i upoznati buduće medicinske sestre vaspitače i vaspitače vašeg deteta. Dobrodošli!

  • Proslava našeg prvog projekta - KNJIGA
   19.06.2019

   Najmlađa vrtićka grupa našeg vrtića, Suncokreti, istraživala je knjige - kakve mogu da budu, od čega se prave, gde se prave, ko ih pravi, kako ih pravi, šta sve u knjigama može da piše, gde mogu da ih kupe a gde da iznajme, .... i onda su dođli i do momenta kada su se zapitali da li mogu sami da naprave knjigu. Tako je nastala njihova knjiga, sa skromnim tiražom, ali u potpunosti osmišljena, ilustrovana i pripremljena od strane dece i vaspitača. Ponosni smo!

  • Radionica roditelja grupe Lavići u našem vrtiću
   13.06.2019

   Roditelji i deca grupe Lavići pravili su zidne satove. Od pripremljenih materijala roditelji su na maštovit i kreativan način pravili sat za sobu svog budućeg đaka prvaka. Uživali smo svi.