Vesti

 • Skrivalica

  14.03.2022
  Naše jaslene grupe ovih dana uživaju u priojektu pod radnim nazivom - Šta sve može papir. Tokom jedne aktivnosti seckanja i cepkanja papira, deo dece se sakrivao u otvoru police. Stariji drugari su uzimali trake papira i nosili da iz \'\'zatvore\'\'. Tako su vaspitači ponudili da pomognu i napravili skrivalicu. Deca je obožavaju, čuvaju, čekaju svoj red.

  #preipremnipredškolskiprogram #program #predškolci #vrtić #jaslice #novibeograd #belvill #privatnivrtići

 • Najnovije vesti
  • Mali Veliki Ljudi
   29.03.2023

   Organizacija za pomoć i brigu o deci sa posebnim potrebama \'\'maliVeliki ljudi\'\' danas je posetila našu ustanovi sa ciljem da nas obaveste o uspešnosti akcije Sanke Deda Mraza i da nam uruče Zahvalnicu za saradnju i učešće u njihovim akcijama. Hvala svim našim roditeljima što podržavaju akciju i svake godine pomognu da se svako dete u domu u Srbiji obraduje novogodišnjim paketićem.

  • Pozorište lutaka Pinokio
   17.03.2023

   Pozorište Pinokio @pozoriste.lutaka.pinokio ugostilo je naše mališane, a sve u organizaciji @maja_peron_9_i_tri_cetvrtine Hvala

  • Poseta Pet centru
   23.02.2023

   Divni zaposleni @petcentarsrbija ugostili su naše Kolačiće i odgovorili na sva njihova pitanja vezano za kućne ljubimce. Pokazali su nam šta je sve potrebno da naš ljubimac bude srećan. Hvala na gostoprimstvu!