Vesti

 • Naša deca kad odrastu!

  11.01.2023
  U Adaland je došla kao mali devojčurak, tek prohodala i progovorila. Oduvek je znala nepogrešivo da kaže šta želi. Rano je pokazala interesovanje za slova i čitanje. I roditelji i vaspitači su je podržali u tome. A kako je već kao predškolac čitala drugarima, nismo ni sumnjali da ovakve stvari tek dolaze. Sa svojih 9 godinica dobila je nagradu ČITALAC GODINE, Biblioteke grada Beograda. Laro, želimo ti da ova nagrada bude samo prva u nizu, velikih i vrednih. Voli te tvoj vrtić!

  Upis je u toku Subvencije Grada Beograda Jaslice, vrtić i pripremni predškolski program. Naselje Belville, objekat Ciklama, Đorđa Stanojevića 9g, Novi Beograd 064 59 65 465 www.adaland.rs⁣ #predskolsko #predskolci #vrtic #vrticinovibeograd #vrtić #vrtićinovibeograd #jaslice #jasle #deca #bebe #pripremnipredskolskiprogram #belvill

 • Najnovije vesti
  • Mali Veliki Ljudi
   29.03.2023

   Organizacija za pomoć i brigu o deci sa posebnim potrebama \'\'maliVeliki ljudi\'\' danas je posetila našu ustanovi sa ciljem da nas obaveste o uspešnosti akcije Sanke Deda Mraza i da nam uruče Zahvalnicu za saradnju i učešće u njihovim akcijama. Hvala svim našim roditeljima što podržavaju akciju i svake godine pomognu da se svako dete u domu u Srbiji obraduje novogodišnjim paketićem.

  • Pozorište lutaka Pinokio
   17.03.2023

   Pozorište Pinokio @pozoriste.lutaka.pinokio ugostilo je naše mališane, a sve u organizaciji @maja_peron_9_i_tri_cetvrtine Hvala

  • Poseta Pet centru
   23.02.2023

   Divni zaposleni @petcentarsrbija ugostili su naše Kolačiće i odgovorili na sva njihova pitanja vezano za kućne ljubimce. Pokazali su nam šta je sve potrebno da naš ljubimac bude srećan. Hvala na gostoprimstvu!